Laisvalaikis

Biblioteka ne tik knygų saugykla, čia ir Jūsų susitikimo vieta turiningam, kultūringam ir įdomiam laisvalaikiui. Bibliotekose galite susitikti su bendraamžiais, ruošti pamokas, žaisti, bendrauti. Veikia du klubai Jums, o Jūsų atostogų metu kviečiame į dienos stovyklas!

Klubai


Klubas, kurio šūkis – „Laisvė kūrybai!“, veikia vaikų bibliotekoje „Žiburėlis“ (Parko g. 49).

Klubo veikla – kūrybiniai užsiėmimai (muzika, dailė, rankdarbiai). Klubo nariai susipažįsta su įvairia rankdarbių technika, tobulina bendravimo įgūdžius, įgauna pasitikėjimo atlikdami įvairias užduotis. Klube sudarytos sąlygos vaikams švęsti savo gimtadienius ir kitas šventes.

Klubo narių amžius 7-14 metų. Jei esi kūrybingas moksleivis, nori susirasti naujų draugų ar tiesiog smagiai praleisti laiką – klubas „Užtrauktukas“ kaip tik tau!

Užsiėmimai vyksta kas antrą pirmadienį 15-17 val. Nemokama.

Klubo vadovė Aušra Kurkauskienė. Tel. pasiteirauti 8 45 526873.

Klubo užsiėmimų metu vaikai kartu su tėvais (globėjais) konstruoja robotukus iš WeDo 2.0 ir iš Mindstorms Ev3 Lego rinkinių, mokosi juos programuoti bei valdyti turimus dronus. Taip pat dalyviai turi galimybę savo piešimo gebėjimus išbandyti naudodami grafinę planšetę ir 3D pieštukus. Spalvų kodais programuoja Ozobot BIT robotus, mokosi kurti pasakų žemėlapius.

Klubo narių amžius – 6-10 metų vaikai ir jų tėvai ( globėjai).

Sudaromos dvi grupės po 5-6 vaikus.:
Pirma grupė – pirmadieniais 1530-1730.
Antra grupė – trečiadieniais 1530-1730.

Trukmė: 2 val.

Klubas veikia Vaikų literatūros skyriuje „Žalioji pelėda“ (Kniaudiškių g. 38). Informacija tel. 8 45 420200.