Prasideda „Skaitmeninė savaitė 2023“

Skaitmeninės savaitės (angl. ALL DIGITAL Weeks) – visoje Europoje organizuojama kasmetinė skaitmeninės įtraukties ir skaitmeninių įgūdžių ugdymo akcija, kuri siekia paskatinti ES šalių piliečius nuolat tobulinti savo skaitmeninius įgūdžius, atrasti technologijas, jų kuriamą naudą, pasinaudoti skaitmeninėmis galimybėmis savo kasdienėje bei profesinėje veikloje.

Akcija vyks 2023 m. balandžio 17 – gegužės 7 d. Akcijos koordinatorius Lietuvoje – asociacija „Langas į ateitį“.

2023 m. balandžio 18 d. 11 val. kviečiame atvykti į Jums artimiausią miesto biblioteką stebėti transliaciją internetu. E. sveikatos galimybės: pas gydytoją registruokimės internetu.

Užsiregistruoti pas gydytoją galime keliais būdais, pavyzdžiui skambinti į gydymo įstaigą telefonu, į ją atvykti, o tai pat užsiregistruoti internetu. Registruotis internetu pas gydytoją galima iš bet kurios vietos, pasirenkant patogų vizito laiką bei gydymo įstaigą, kur norime gauti paslaugą, arba gydymo įstaigą, kurioje pas gydytoją galime patekti greičiau. Transliacijos metu bus praktiškai pademonstruojama viena iš aktualiausių E. sveikatos paslaugų – kaip pacientai gali registruotis vizitui pas gydytoją naudodamiesi Išankstine pacientų registracijos sistema (IPR IS).

Transliacijos partneriai – Sveikatos apsaugos ministerija ir Registrų centras.