Kviečiame į poezijos vakarą Viešojoje bibliotekoje

Pasaulinės poezijos dienos proga, kovo 26 d., antradienį, 17.30 val. kino ir teatro aktorius, teatro KITAS KAMPAS improvizatorius Povilas Adomaitis kviečia panevėžiečius žvakių šviesos pripildytoje Viešosios bibliotekos erdvėje pasiklausyti gražiausių specialiai šiam vakarui atrinktų eilių.

Renginyje skambės Donato Kajoko, Kęstučio Navako, Liūnės Sutemos, Algimanto Baltakio, Henriko Nagio, Henriko Radausko, Alfonso Nykos-Niliūno eilės. Smuiku akompanuos Juozo Balčikonio gimnazijos abiturientas Adas Putauskas.

Povilas – poezijos mylėtojas. Nors pats poezijos nerašo ir savo poetinę kūrybą palieka tik improvizacijos scenoje, labai mėgsta kitų eilėraščius skaityti sau, o dar labiau – kitiems. Poezijos skaitymuose Povilas Adomaitis ne naujokas – ne kartą skaitė poeziją improvizacijos teatro KITAS KAMPAS namuose Vilniuje, taip pat šiuo metu aktyviai rengia poezijos vakarus savo gimtinėje Alytuje, o dabar su nekantrumu laukia susitikimo su Panevėžio miesto žiūrovu.

„Man gera sugrįžti Panevėžį – ne tik į Juozo Miltinio dramos teatro ar teatro „Menas“ scenas, bet ir kitas įdomias vietas Panevėžyje. Su šiuo miestu ryšys glaudus ir visada iš jo išvykus norisi sugrįžti“, – prisipažįsta Povilas.

Ateikite – verta pamatyti, išgirsti ir pajusti tą jaukią ir jausmingą vakaro atmosferą.

Renginys nemokamas. Tel. pasiteirauti 0 45 420 379.